in

Elgaard klar med STARK(t) DTC-team 

Max Klinkby-Silver har, som afsløret på vildmbiler.dk, skrevet kontrakt med STARK Racing i DTC for den kommende sæson. 

Den talentfulde Odense-kører har sagt farvel til Flexlease.nu/StrøjerTegl for at tage et nyt skridt opad i sin racerkarriere. 

Et friskt valg, når man tænker på, at han er svigersøn til ejeren af det John Nielsen-lede fynske team, Martin Frederiksen. 

“Der er ikke noget drama bag skiftet, bare at jeg fik et godt tilbud fra Casper Elgaard, og at jeg gerne vil prøve noget nyt,” siger Max Klinkby Silver. 

Den unge fynbo får 2016 DTC-mesteren Kasper H. Jensen som teamkammerat, og det glæder han sig til. 

“Jeg har stor respekt for Kaspers evner og håber, at jeg kan lære rigtigt meget af ham,” siger Max Klinkby Silver, der for alvor slog sit navn fast, da han i 2016 allerede før sidste afdeling stod som en suveræn vinder af Formel FDM. 

Respekten går også den anden vej. 

”Jeg har samarbejdet tæt med Max før og ser frem til igen at være på hold med ham igen. Jeg er overbevist om, at vi har det, der skal til for at vinde teammesterskabet, og at jeg kan vinde den individuelle titel,” Kasper H. Jensen. 

Teamchef hos Massive Motorsport, Casper Elgaard, glæder sig over, at det er lykkedes at knytte Max Klinkby Silver til sit team. 

“Han er et stort talent og de præstationer, han lavede i de tre DTC-løb, han kørte i denne sæson, lover godt for den ny sæson. Jeg tror han vil være i stand til at køre med om medaljer,” siger Casper Elgaard, der glæder sig over igen at have STARK i teamet.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings