in

Racerpige tvunget til DTC-stop

Hvad sker der med Michelle Gatting?  

Det spørgsmål er vildmbiler.dk blevet præsenteret for adskillige gange i de sidste uger.  

Og det ved vi nu; Hun forlader DTC for at tiltræde Tom Pedersens DST-tropper på Padborg Park.  

Københavnerpigen har i de to år, hun har kørt DTC, kæmpet hårdt for at få økonomien til at hænge sammen, og det er da også mangel på penge, der ifølge vildmbiler.dk er den direkte årsag til det endelige farvel.  

Budgetterne i DTC stiger samtidig med seriens popularitet og det gør det svære at finde de nødvendige penge.Vildmedbiler erfarer, at der har været flere på banen for at hjælpe Michell Gatting for den kommende sæson, men med hendes meddelelse om at deltage i Supertourisme, er det samarbejde stoppet.  

En anden faktor, der har voldt Michelle Gatting problemer, har været at skaffe det nødvendige tekniske mandskab, som er nødvendigt i DTC. 

Michelle Gatting har gjort en flot figur i DTC i de to sæsoner, hun har kørt, med resultaterne i de to afdelinger ved Copenhagen Historic Grand Prix og Classic Race Aarhus som højdepunkterne.   

Hun skrev den 31. juli 2016 historie, da hun som første kvinde vandt et løb i DTC. Dette skete på gadebanen ved Copenhagen Historic Grand Prix. 

Michell Gatting har også haft et par kedelige udfald i DTC-serien. Hun har flere gange med sin aggressive kørsel haft afgørende indflydelse på andre køreres resultater.  

Særligt i DM-afdelingen 2017, hvor hun allerede på første omgang løb en stor risiko ved at forsøge at overhale en af titelkandidaterne, Kasper H Jensen, i sving 11 på FDM Jyllandsringen. Det resulterede i, at flere biler måtte udgå, heriblandt Kasper H Jensen.   

Michelle Gatting har efter at have læst artiklen kontaktet vildmbiler.dk. Hun er ikke tilfreds med det, vi har skrevet, og slår fast, at der ikke er nogen problemer mellem hende og Jan Jørgensen, så det har vi selvfølgelig slettet.

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings