in

DTC-mestre i super-duel om ny titel

De er henholdsvis 22 og 27 år, de vejer begge omkring 75 kg, de har begge vundet et DTC-mesterskab, og de vil begge vinde mesterskabet i år. 

De har også en international racerkarriere som det store mål. 

Lasse Sørensen, Flexlease.nu/Strøjer Tegl, og Kasper H. Jensen, Stark Racing, er klare favoritter til at vinde det eftertragtede DTC-mesterskabet, der med Grand Prix Danmark i weekenden på FDM Jyllandsringen går ind i en afgørende fase. 

Lasse Sørensen er forsvarende mester, mens Kasper H. Jensen vandt titlen i 2016, (blev nummer to i 2017), og har med et pointforspring i år på 37 point før de sidste afdelinger en lille matchbold. 

”Skal vi ikke bare sige, at jeg er foran, men jeg ved godt, hvor hurtigt det kan vende. Det så vi mellem Casper Elgaard og Dennis Lind i 2015, men jeg har da klart en fordel,” siger han 

Det ved Lasse Sørensengodt, men han har ikke opgivet at genvinde titlen. 

”Jeg tror det er muligt at fange Kasper, og får jeg en god weekend ved GP Danmark, er alt åbent,” siger han.  

De to mesterskabsfavoritter er dog begge enige om, at der skal køres med hovedet i de to sidste løb, for udgåede heat er no go! 

“Selvfølgelig vil jeg gå efter sejren, hvis det er muligt, men det bliver nok lidt som i København, (CHPG, red.), hvor man skal overveje, hvor meget man vil risikere. Det handler jo om at slå Lasse,” slår Kasper H. Jensen fast.  

Derfor tror Vildmedbiler.dk, at Lasse og Kasper overlader scenen til de to tidligere mestre, Jan Magnussen og hans nevø, Dennis Lind. 

De har begge haft en uheldig sæson og er ude af mesterskabskampen. Målet for dem begge er at vinde løb i Grand Prix Danmark og i DM-finalen. 

Dennis Lind har i år vundet de to gadeløb i Aarhus og København, men uheld i andre løb har kostet dyrt. 

Jan Magnussen har også været uheldig, og da han på grund af sin professionelle kontrakt med Corvette Racing i USA har måtte melde afbud til to DTC-afdelinger, kan kun en sejren i årets store løb i weekenden redde sæsonen. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings