in ,

Elgaard i TCR i Danmark og Sverige

 

Casper Elgaard vender i år tilbage til aktiv tjeneste i motorsporten med brask og bram! 

Efter fire års pause skal den mangedobbelte DTC-mester og LMP2 Le Mans-vinder i den korte 2020-sæson køre ikke færre end tre klasser, den danske TCR, den svenske ditto og V8 Thundercar i Sverige. 

Casper Elgaard skal i begge TCR-serier køre for det svenske team, TPR Motorsport, i en spritny Honda Civic TCR FK7 fra JAS Motorsport. 

“Jeg glæder mig som aldrig før til at komme tilbage bag rattet igen, og til at skulle ud at kæmpe med de bedste racerkørere der er i både Danmark og i Sverige. Forhåbentlig kan jeg få nogle gode dueller med min tidligere rival, Jan Magnussen,. Dertil ser jeg også frem til at skulle kæmpe imod Kasper H. Jensen, som jeg har været med til at hjælpe til at vinde DTC mesterskabet både i 2018 og i 2019,” fortæller Casper Elgaard til Vildmedbiler.dk. 

Aarhusianerendebuterer” i den svenske STCC TCR ved den officielle test den 2. juli, og kører det første løb i V8 Thundercar i DTC-bilen den 18.-19. Juli. 

Som teamkammerat får han det unge gokarttalent Daniel Träger fra Karlslunde, der dermed får sin banesportsdebut i TCR Denmark.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings