in

Elgaard: Jeg er åben for nyt, og det må gerne blive TCR

Det var lidt af en bombe, der blev detoneret i går, ikke at Renaults Formel 1-lærling Christian Lundgård som ventet skal køre Formel 2 i år, men derimod at Massive Motorsport stopper samarbejdet med Casper Elgaard. 

Aarhus-køreren er en af dansk motorsports mest succesrige kørere og teamchef med sejre på Le Mans og i DTC, så historien afstedkom utallige henvendelser til Vildmedbiler.dk. 

“Lukker de ned”, “Hvad er sandheden om bruddet” og så videre. 

Vi har lader spørgsmålene gå videre til Mads Melin, der er eventkoordinater og sponsoransvarlig hos Massive Motorsport. 

“Udover at Casper ikke er hos os mere, får det ikke indflydelse på motorsportsaktiviteterne,” fortæller han til Vildmedbiler.dk. “Vi arbejder videre med TCR-projektet og vil snart afsløre nye motorsportsaktiviteter.” 

Årsagen til bruddet med Casper Elgaard begrundes med, at Jacob Møller har købet 450 hektar jord ved Karup, hvor oplevelser indenfor 4WD Adventure, Jagt, Fiskeri og Outdoor bliver en del af ny og større koncernstruktur med stadig fokus på Motorsport i Danmark og udlandet, men kraftigt udvidet med oplevelser. 

Teamejer Jacob Møller vil, indtil videre, være teamchef for Kasper H. Jensen og Kenn Bach i TCR. 

“Jeg er selvfølgelig ked af at skulle stoppe hos Massive Motorsport, nu hvor vi var på vej med noget stort med TCR, men må er erkende, at jagt og fiskeri ikke er min passion, men motorsport, det vil jeg ikke gå på kompromis med, og derfor er det bedst, vi går hver til sit,” siger Casper Elgaard til Vildmedbiler.dk. 

Hvad der skal ske i fremtiden har Casper Elgaard, af gode grunde, ikke overblik over, men han afviser ikke, at han vender tilbage til banesporten, hvis muligheden byder sig. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings