in

Det er nu, hvis du vil have VWs første elbil

VW har åbnet pre-booking af elbilen ID.3, der er den første model i det, der i de kommende år hastigt vil vokse til en stor ID.-elbiler. 

Vi du have fingrene i den længe ventede elbil, skal du gå ind på www.volkswagen.dk, registrere dig og lægge billet ind på en af de første produktionspladser for en ID.3 mod at betale et depositum på 7.000 kr. 

De første kunder vil få deres ID.3 leveret i midten af 2020. 

På de fleste markeder vil pre-booking-kunderne kunne bestille deres ID.3 1ST lige efter IAA-biludstillingen i Frankfurt til september, hvor ID.3 har verdenspremiere. Kunderne vil til den tid kunne indgå en bindende ordre på en af de tre eksklusive ID.3 1ST-versioner ved den forhandler, som de foretrækker. 

Pre-bookning modellerne er begrænset specialversion på 30.000 styk med et omfattende udstyr 

Modellen kommer udrustet med den midterste størrelse batteri, der senere vil blive tilbudt i de andre versioner af ID.3-serien og som forventes at blive den mest populære version.  

Med de tre forskellige batteristørrelser vil ID.3 have en rækkevidde på mellem 330 og 550 km ifølge WLTP-normen. Prebooking 1ST-versionen har en rækkevidde på 420 km ifølge WLTP-normen og vil på det tyske marked koste lige under 40.000 Euro, hvor en standard ID.3 vil koste fra lige under 30.000 Euro.  

Volkswagen i Danmark har et samarbejde med Clever omkring formidling af ladebokse og kundernes adgang til Clevers offentlige netværk.  

“Det er vores ambition at Volkswagen ID3 samt en Clever ladeløsning, både til hjemmet og adgangen til det offentlige netværk, markedsføres sammen,” siger pressechef Thomas Hjortshøj..  

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings