in

Den vildeste MINI nogensinde

MINI er ved at køre den ny John Cooper Works GP, der blev vist som konceptbil første gang på Frankfurt Motorshow i 2017, i stilling. 

Frem mod lanceringen i 2020 skal MINI John Cooper Works GP testes og perfektioneres på bl.a. Nürburgring Nordschleife, hvor også forgængeren blev sat på hårde prøver. 

John Cooper Works GP kommer med en firecylindret motor med MINI TwinPower Turbo-teknologi og over 300 hestekræfter, hvilket gør den til den vildeste MINI i mærkets 60 år lange historie.  

Det bliver heller ikke alle og enhver, der kan få fingrene i vilddyret, for den produceres nemlig i et begrænset antal på 3.000 eksemplarer, når den lanceres på markedet næste år.  

John Cooper Works GP Concept strålede med et fedt sportsligt design, da den blev præsenteret i Frankfurt. De store spoilere både foran og bagpå, den markante tagspoiler og det omfattende brug af lette materialer, afslørede sportslige ambitioner.  

Hvor meget, der bibeholdes på den produktionsklare udgave, må tiden vise. 

Forgængeren blev produceret i kun 2.000 eksemplarer og var udsolgt før selve lanceringen. Bilen er efterfølgende blevet et eftertragtet samlerobjekt. 

Den nye MINI John Cooper Works GP forventes også at blive en nyklassiker. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings