in

Dansk bildesigner går egne veje

Han har designet biler for VW, BMW, Mini og senest to år for det genopstandne luksusmærke, Borgward, men nu går den danske topdesigner Anders Warming, solo. 

“Jeg har været super glad og stolt over min tid i de forskellige bilfirmaer. Alle fabrikker har givet mig – i snart over 22 år – en helt masse erfaringer i bildesign, og jeg har været vildt glad for at få lov til at sætte mit præg på en hel række seriebiler og konceptbiler. Derfor føles det for mig netop på dette tidspunkt logisk at vove det næste store nye skridt,” siger Anders Warming til Vildmedbiler.dk. 

Udover at stadig designe biler for internationale firmaer, jeg vil han nu sprede sig lidt bredere ud: henimod dét, der kaldes “Future Automotive Mobility.

“Ikke bare en ‘bil’, mere oplevelsen af mobilitet i bredere forstand. I øjeblikket er der en stærk forandring i den internationale bilindustri, og vi oplever, at definitionen af det at være mobil har meget mere med en integration af disse forskellige tilbud, digitale og fysiske. Her er efter min overbevising brug for design og æstetik, og det giver mig en chance til at sprede design-vingerne bredere ud,” fortæller den danske bildesigner. 

Læs mere om hans fremtidsplaner på www.warming-design.com  

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings