in

Dennis Lind til tops i Asien

 Dennis Lind mistede værdifulde point, da han måtte melde afbud til første afdeling i DTC på FDM Jyllandsringen i weekenden. 

Til gengæld fik han masser af gode point på kontoen i kampen om Blancpain GT Series Asia på Chang International Circuit i Thailand. 

Med en anden- og fjerdeplads kørte Dennis Lind sammen med sin medkører, Martin Kodric, sig op på førstepladsen i serien, generelt og i silver-klassen. 

“Det var igen en supergod weekend, men vi mangler stadig vores første sejr,” fortæller han til Vildmedbiler.dk fra Thailand. 

I det første af weekendens to løb kostede et kikset pitstop en plads på podiet. 

“Vi var desværre uopmærksomme omkring pittiden og derfor blev Martin (Kodric) sendt for tidligt ud med det resultat, at vi fik en stop-and-go-straf,” fortæller Dennis. 

“Andet løb gik over al forventning. Jeg modtog bilen på en tiendeplads og sluttede på andenpladsen efter et fedt løb med mange overhalinger,” slutter Dennis Lind snakken med Vildmedbiler.dk. 

Næste opgave for den travle dansker er i Lamborghini Super Trofeo Europe den 19.-20. maj på Silverstone. Derefter haster han hjem til Danmark, nærmere betegnet til Aarhus for at køre DTC ved Classic Race Aarhus den 26.-27. Maj. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings