in

DTC-kører overvandt mavepuster

To gange Johansen besluttede efter sæsonfinalen sidste år sammen at bygge et nyt 2-bilsteam i DTC op. 

Mikkel C. sagde farvel til Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl og Kim Lund havde brug for ny motivation efter en uheldspræget sæson. 

Glæden var stor fra begge sider og forventningerne ligeså. 

Men en uge før den sidste test inden åbningsløbet på FDM Jyllandsringen i denne weekend meddelte Kim Lund, at han ikke kunne magten opgaven, og så sig nødsaget til at trække sig fra samarbejdet. 

“Det var selvfølgelig lidt af en mavepuster, men jeg fik en god snak med Kim, og vi deler stadig værkstøj og er de bedste venner,” siger Mikkel C. til Vildmedbiler.dk 

Gode råd var dyre for Slagelse-køreren, men trods de svære odds, fik han stablet et team på benene og i Superpole ved DTC-åbningen viste han med femtehurtigste tid, at han er en kører, de andre skal regne med. 

“Det er ikke optimalt, at jeg selv skal stå for det hele og selv træffe beslutninger om opsætning af bilen, dækvalg og andet, der gør, at det bliver en succes, men heldigvis gik det godt i første omgang,” siger han. 

Mikkel C. er dog allerede gået på jagt efter en teamchef, der kan styre teamet og træffe de rigtige beslutninger, så han kan koncentrere sig om at køre.

Så har DU en teamchef i maven er han klar til en snak. 

Årets første Superpole og efterfølgende Superpole2 mellem de fire bedste kørerere i den første tidtdtagning endte med et både forventet og alligevel overraskende resultat.

Sidste års mester, Lasse Sørensen, var i den første Superpole hurtigst foran Kasper H. Jensen og de to store overraskelser, Christian Sørensen og Andreas Jochimsen.

I Superpole2 var Kasper H. Jensen hurtigst og starter derfor forrest i søndagens første løb – med Lasse Sørensen ved sin side og Christiansen Sørensen inderst og Andreas Jochimsen yderst i anden række. 

Jeg tror de færreste havde set de to meget unge kørere sætte mange hurtige og rutinerede kræfter til vægs, jeg havde i hvert fald ikke.

Mikkel C. Starer inderst i tredje række ved siden af Jan Magnussen, der ikke kunne få sin racer til at køre, som han ønskede. 

At han starter i tredje række gør bare søndagens første løb mere spændende, for er der noget Magnussen hader, så er det konkurrenter han kan se ud af forruden. 

Se startrækkefølgen og andre resultater på www.raceresult.dk 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings