in

Dansk kører får Lamborghini-kontrakt

Lige nu knokler Martin Vedel Mortensen med at afslutte sin cand.merc.aud revisorkandidat, men han skal være undskyldt, hvis det kniber en anelse med at koncentrere sig om det boglige arbejde. 

Han har nemlig netop skrevet kontrakt med det italienske Lamborghini-team, Antonelli Motorsport, og skal køre hele Lamborghini Super Trofeo-serien i den ny Huracán Super Trofeo Evo. 

At det blev i den italienske mærkeklasse, han skulle udleve sin drøm om at køre i udlandet, var lidt en tilfældighed. 

“Jeg var med KEO Racing til en LMP3-test på Spa, men da vi måtte vente næsten en hel dag på en reservedel, havde jeg masser af tid til at kigge ind hos andre team,” fortæller Martin Vedel Mortensen til vildmbiler.dk. 

“Og lige ved siden af os holdt et hollandsk Lamborghini-team til, og jeg fik en god snak med dem om Super Trofeo og de forskellige teams i klassen. Jeg fik også fortalt, at Antonelli Motorsport var et af de allerbedste med mange sejre og mesterskaber, så da jeg kom til Danmark igen, skrev jeg til Lamborghinis motorsportsafdeling for at høre om muligheden for at komme til at køre i serien,” fortsætter han. 

“De svarede hurtigt igen og inviterede mig ned til en shoot-out med fire andre unge kørere hos netop Antonelli Motorsport. Jeg fik kørt 300 km og det gik rigtigt godt, jeg var hurtigst og blev tilbudt en kontrakt for 2018 til en meget fordelagtig pris.” 

“Så nu er jeg Lamborghini Super Trofeo-kører;” jubler Martin Vedel Mortensen fra Odense. 

Første test efter kontrakten er underskrevet skal foregå på den italienske testbane, Cremona Circuit, der ligger ved byen San Martino Del Lago.  

“Testen køres i december, og først der får jeg at vide, hvem jeg skal køre sammen med,” siger Martin Vedel Mortensen. 

Lamborghini Duper Trofeo vil næste år blive kørt i fire klasse, Pro, hvor danskeren skal køre, Pro-Am, Am og en LB Cup. 

Seks dobbeltløb plus den stor verdensfinale. 

Selv om 26-årige Martin Vedel Mortensen tager til udlandet for at forfølge sin drømme om at blive full-time racerkører, så vil han også køre et par løb herhjemme. 

“Jeg vil gerne give noget tilbage til mine mange sponsorer, og det er lettere at samle dem herhjemme end på en udenlandske bane,” slutter Martin Vedel Mortensen. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings