in

Dansk racerkører fik uventet opkald

Det skulle have været en stille og rolig aften hjemme hos forældrene i Odense, men et telefonopkald fra Italien vendte op og ned på tingene hos familien Vedel Mortensen. 

Det var teamchefen for Lamborghini fabriksteamet, Antonelli Motorsport, der var i røret.  

Han ville vide, om hans danske racerkører, Martin Vedel, var interesseret i at køre i det italienske GT3-mesterskab i stedet for Super Trofeo Europa, som hele tiden har været planen. 

“Om jeg ville,” fortæller en jublende glad Martin Vedel Mortensen. “Jeg havde regnet med at skulle køre Super Trofeo et par år inden jeg kunne komme i en GT3-racer, og nu er jeg der allerede, og så med samme budget. Jeg føler at have sprunget et par år over i karriereforløbet. 

Der er to kørere i bilen, men danskeren får først ved en test på Paul Richard den 3. april at vide, hvem det bliver. 

“Det bliver en af fabrikkens fabrikskørere, så jeg kommer i gode hænder,” siger Martin. 

Han testede i tirsdags i GT3’eren i Misano og skal i morgen, lørdag, i bilen i Imola inden han den 3. april skal i aktion i Frankrig. 

“GT3 er lidt anderledes at køre end Huracán Super Trofeo-udgaven. Den har ganske vist lidt færre hestekræfter, men har til gengæld langt mere down-force, så det skal jeg lige vænne mig til,” fortæller Martin Vedel til vildmbiler.dk. 

Lamborghini indsætter via fabriksteamet Antonelli Motorsport to biler i Italian GT Championship, som er et strategisk vigtigt mesterskab for fabrikken, med sæsonstart den 27.-29. april i Imola. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings