in ,

Crossland uden X og med ny front

2020 Opel Crossland

Først fik e-Mokka den, og nu har også den større SUV; Crossland, uden X, fået Opels ny Vizor signatur-front. 

Udover en ny forkofanger rydder Opel Vizor visuelt op på fronten og samler lygter og grill i et vandret element, der trækker fronten ud mod bilens hjørner og gør den bredere at se på. 

Det ny design er en hyldest til den legendariske Opel Manta fra 70’erne og giver Opel Crossland et letgenkendeligt ansigt, som vil være at finde på alle Opel-modeller fremadrettet. 

Den ny Crossland er ikke bare mere dynamisk at se på, også køredynamikken har fået et lift. 

Opels ingeniører har udviklet nye fjedre til McPherson forhjulsophænget og torsionsstangen på bagakslen. I kombination med et nyudviklet midterstykke på ratstammen, er præcisionen i styretøjet samt følingen ved neutral styring blevet forbedret og giver en god balance mellem komfort og dynamik. 

Crossland har en rummelig og fleksibel kabine. Bagsæderne, der er opdelt 60/40, kan skydes op til 15 cm i længden og forøge benpladsen eller bagagerummet fra 410 liter til 520 liter.  

Lægges sæderne helt ned, er bagagerummets volumen 1.255 liter.  

Som tilkøb kan Crossland leveres med Opels ny IntelliGrip-system, der kan indstilles til almindelige veje, sne, mudder eller sand. Den seneste kørselstilstand styrer ESP-systemet og afbryder både stabilitetskontrol og antispin ved op til 50 km / t. Af sikkerhedsmæssige grunde tænder ESP automatisk over denne hastighed. 

Der er mulighed for at vælge mellem effektive benzin eller dieselmotorer på henholdsvis 1.2 eller 1.5 liter. Alle motorer lever op til de strikse Euro 6d emissionskrav.

Der er dansk introduktion i februar 2021.

FAKTA: Der kører i øjeblikket 4.858 Opel Crossland X på de danske veje og, i salgsstatistikkerne ligger den år til dato på en samlet sjetteplads i segmentet.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings