in

BMW-talent vil gøre som Super-John

John Nielsen gjorde det den 16. november 1997 i en McLaren F1 GTR, og nu 20 år efter vil BMW juniorkøreren Mikkel Jensen forsøge at blive den anden dansker, der vinder 6 Hours of Rome. 

Løbet afvikles på Vallelunga og Mikkel Jensen i skal køre i årets topklasse i en Ligier LMP3, samme bil som han med stor succes har kørt i i årets European Le Mans Series. 

Som medkører får han en mand, der har vundet løbet flere gange, nemlig italieneren Marco Cioci, der er fast kører for Ferrari-teamet AF Corse. 

“Det bliver spændende at køre et race, hvor jeg reelt har chance for at vinde generelt,” siger Mikkel Jensen til vildmbiler.dk. 

 

Nicklas Nielsen, der arbejdet hårdt på at få liv i en GT-karriere, var i weekenden tilbage i gokart, og med en andenplads VSK Final Cup OK i Adria viste han, at han trods to års fravær stadig er en af verdens bedste i de lavtflyvende racere. 

Nicklas Nielsen stillede op for KSM Schumacher Racing Team. 

 

Michael Christensen kører den 16. november sidste afdeling i WEC i Bahrain, men han bliver sammen med Porsche Motorsport på Bahrain International Cicuit for at teste Porsche 911 RSR GT-raceren i den WEC rookietest, der hvert år afslutter sæsonen. 

Flere unge talenter får chancen i forskellige topteams i LMP1 og LMP2, bl.a. Toyota og Porsche. 

 

Der bliver svensk deltagelse i DTC næste år. Det er er 16-årige Filip Sandstrøm, der blev nummer to i årets DS3 Cup. 

“Filip er sin unge alder til trods en dygtig kører, og jeg er ikke i tvivl om, at han nok med tiden skal få en flot  karriere i DTC,” siger DS3 Cup-promotor Martin Jensen. 

Også Rune Staut, der har kørt DS3 Cup i flere sæsoner, er at finde i DTC næste år. 

 

Danish Super Tourisme, har sammen med DASU forsøgt at få lov til at afvikle en afdeling af DST-mesterskabet på FDM Jyllandsringen ved at stille op i Special Saloon Car. 

Men det har SSC sagt nej til af sikkerhedsmæssige grunde, og at det kan betyde, at nogle af de faste kørere i deres serie kan blive nægtet start, fordi antallet af tilmeldte kørere vil overskride, det der er tilladt på FDM Jyllandsringen. 

“Der blev på vores generalforsamling sagt klart nej til ideen,” siger klasserepræsentant i SCC, Andreas Kjærgaard. 

Vildmedbiler.dk erfarer, også at DST heller ikke kommer til start ved Classic Race Aarhus i 2018. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings