in

Mikkel Jensen går glip af LMP3-løb

BMWs juniorkører, Mikkel Jensen, er i denne weekend tilbage på Silverstone, hvor han i midten af sidste måned debuterede i LMP3 i European Le Mans Series med en stor præstation.

Det blev til pole-positon og en fjerdeplads i løbet efter fremragende kørsel, der imponerede eksperterne i den direkte TV-transmission.

Men denne gang skal han igen køre for BMW-teamet, Walkenhorst Motorsport, i den ny M6 GT3, som han debuterede i i Blancepain Endurance Series på Moden 23.-24. april.

Uden den store succes.

“Det gik slet ikke vores vej, Balance of Performance-justeringen passede ikke til bilen og det gjorde banen heller ikke på grund af aerodynamiske problemer,” fortæller Mikkel Jensen til vildmbiler.dk. 

Men det gør Silverstone forhåbentligt, så det unge stortalent er mere fortrøstningsfuld denne gang.

Løbet på Silverstone falder uheldigvis sammen med anden afdeling i ELMS på Monza, så Mikkel Jensen har måtte overlade sin plads hos AT Racing til italieneren Maurizio Mediani.

“Han er en stabil bronzekører, så teamet skal nok få et godt resultat,” siger Mikkel Jensen, der er tilbage i bilen i løbet på Red Bull Ring den 23. Juli.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Peugeot pepper 308 op

Fjordbach slog Kevins banerekord