in

Young Driver inviteret til Le Mans 

Jan Struve, ejer af Young Driver AMG-teamet, har af ACO fået en invitation til at køre med om sejren i næste års Le Mans. 

Det erfarer vildmbiler.dk.

Netop at få lov til at forsvare dette års sejr i GT-klassen på Le Mans, har været det store mål for den racerglade danske teamejer.

Problemet har været, at et team skal køre hele WEC-serien for at få til at stille op i det legendariske franske løb.

Men den samlede sejr i WEC i år har fået ACO til at bløde op og invitere det danske team.

Og så melder spørgsmålet sig; hvem skal køre bilen? 

Bilen stiller op i GT AM-klassen, og det betyder, at den skal besættes af en guld, en sølv og bronze-kører.

Christoffer Nygaard, der er på kontrakt hos Jan Struve, er guld-kører, og det betyder sandsynligvis, at denne plads er besat.

Så er spørgsmålet, hvem der skal være besætte de andre pladser.

Kristian Poulsen kunne være sølvkøreren. Vildmedbiler.dk erfarer, at han skal mødes med Struve inden nytår. Vi ved dog ikke, hvad de skal tale om.

Men det kunne være Le Mans. Struve har et godt øje til Poulsen, der tidligere udtalt, at gerne vil forsøge at vinde på Le Mans igen.

Internationale rygter også bringer Marco Sørensen i spil til den danske bil, men dem vil familien Sørensen i Ålborg ikke forholde sig til. 

Viledmedbiler.dk har heller ikke haft mulighed for at få Marco Sørensen rating afklaret.

Som GP2-kører burde han ligge i guld-gruppen, men omvendt har han aldrig kørt GT-racing, så måske er han “bare” bronze-kører!

Og så er han manden til danskerbilen.

Det finder vi forhåbentligt hurtigt ud af.

Nicki Thiim, der sad i året vinderbil, er også guld-kører.

David Heinemeier-Hansson, der også var med i bilen, har skiftet til et amerikansk LMP P2-team, så han er helt ude af billedet.

vildmbiler.dk forfølger historien.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Marco Sørensen er med garanti minimum Guld-kører, hvis/når han dukker op på listen over klassificerede kørere. Det har ikke noget at gøre med om han har kørt GT eller sportsvogne før – men han er ansat af Lotus F1 Team og har en superlicens. Derfor er han minimum guldkører.

    Men det er nu heller ikke Young Driver/Struve som har fået invitationen, men istedet Aston Martin Racing – så det kan være hvem som helst der kører Aston i AM.

    Umildbart skal Christoffer Nygaard køre sammen med Paul Dalla Lana i den bil der hed 98 i år, så måske at AMR flytter auto-invitationen over på den.