in

VW bobler videre

0

VW udvider Beetle / Boble produktprogrammet og har på New York Int. Auto Show præsenteret fire koncept modeller, som alle kan være mulige kandidater til at indgå i produktprogrammet.

Beetle Cabriolet Denim

Som navnet antyder en cabriolet i farven Stonewashed Blue Metallic og kaleschen i mørkeblåt denimsoft med synlige syninger, nøjagtigt som i et par jeans.

Beetle Wave

En ren surfer livsstils bil i Habanero Orange Metallic, der afspeljer den afslappede livsstil som surferkulturen stod for i 1960’erne, med interiør og stofdesign der afspejler samme periode. Instrumentbordet er “naturligvis” i ægte træ, designet i traditionel surfboard stil.

Beetle Pink Edition

Bilen til stilbevidste mennesker over hele verden. Men mon ikke med en overvægt til den feminine side – uden at diskreminere. Kontrasterne er holdt i sort, krom og aluminium.

Beetle R-line

Den nye Herbie. 220 hk fra en 2-liters TSI motor. Lakeret i Oryx hvid med perlemorseffekt, paneler hele vejen rundt, diffuser og en stor hækspoiler. Racer skålsæder og interiør i læder / kulfiber look.

 

Stem på hvilken model, du synes der sikkert skal i produktion – eller list dem i prioriteret rækkefølge, så sender vi resultatet til VW.

[poll id=”3″]

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings