in

Volvo klar med S60 Cross Country

Sedanmodeller er den mest populære biltype på det kinesiske og amerikanske marked. Og det er måske en af årsagerne til, at Volvo på biludstillingen i Detroit senere på måneden præsenterer en S60 Cross Country med samme specifikationer som den avancerede og meget roste V60 Cross Country. 

Det er jo med stå stærkt på de vigtigste markeder.

S60 Cross Country er efter billederne at dømme en elegant og dynamisk bil til fest og fritid.

Det dynamiske sedan-design og den øgede frihøjde giver en sportslig, ukonventionel og eventyrorienteret kant.

Ligesom V60 Cross Country er kørehøjden i S60 Cross Country øget med 6,5 cm. Firehjulstrækket hviler på samme solide grundlag som i søskendemodellen, og det gør S60 Cross Country til den eneste sedan crossover på markedet, der både kan og vil – og har en stil, der matcher.

 ”S60 Cross Country er den eneste af sin art i crossover-sedansegmentet. Vi har identificeret en niche i markedet for en sedan med større fremkommelighed og et mere robust og slagkraftigt udseende. S60 Cross Country appellerer til bilister, der ønsker sig en spændende sedan, der kan komme frem de fleste steder, men som samtidig sætter pris på de fordele, der er ved en crossover,” siger Alain Visser, seniorchef i Volvo Cars’ afdeling for marketing og kundeservice.

Fra introduktionen kan S60 Cross Country fås med et drivlineprogram, der strækker sig fra en kraftfuld T5 benzinmotor med op til 254 hk og firehjulstræk til en forhjulstrukket 190 hk D4 diesel, der bygger på Volvos Drive-E drivlinearkitektur.

Der kommer også en D4 variant med firehjulstræk og en femcylindret, 2,4 liter dieselmotor.

Volvo regner med, at der er muligt at bestille S60 Cross Country i forsommeren.

Hvad syntes du om Volvo’s ny Cross Country-model?

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings