in

Højbenet Volvo V60 til skovturen

Hvis du syntes en Volvo XC-model er lidt usexet, så er denne lidt højbenede stationcar, V60 Cross Country, et godt alternativ. 

Takket være det specialdesignede Cross Country-chassis og affjedring er frihøjden på V60 Cross Country op til seks cm større end på den almindelige V60, og det giver både bedre indstigningshøjde og gode off-road egenskaber. 

Firehjulstræk er som Hill Descent Control, Electronic Stability Control, Corner Traction Control og en særlig Off-Road køreindstilling standard. 

Dermed er den klædt på til også at kunne begå sig, der hvor asfalten er sluppet op.  

Som vennerne i 60- og 90-serierne, er den nye V60 Cross Country bygget på Volvo’s prisvindende Scalable Product Architecture platform og har samme avancerede sikkerhedsteknologi og infotainment-system. 

Og det siger ikke så lidt. 

Den ny V60 Cross Country er designmæssigt næsten identisk med V60. Forskellen er de robuste skørter i sort plat, dørtrinnene, frontspoileren og den bageste kofanger. 

Volvo V60 Cross Country kan fås som T5 AWD med 250 hestes benzinmotor og D4 AWD diesel med 160 hestekræfter. Mild hybrid og plug-in hybrid-varianter følger på et senere tidspunkt.D4 kan bestilles nu og leveres i starten af næste år.

D4 kan bestilles nu og leveres i starten af næste år. Prisdifferencen i forhold V60 D4 AWD er plus 36.000 kr.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Racerkører får uventede opkald

Fra Rom til Paris på under 10 minutter