in

Topteam vil skrive DTC-historie

Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl holder fuld skrue på ambitionerne. 

Danmarks stærkeste racerteam, der to år i træk har vundet både det individuelle- og teammesterskabet i DTC, går målrettet efter et hattrick. 

Den regerende DTC-mester, Lasse Sørensen, er favorit til at genvinde mesterskabet og både den tidligere Massive Motorsport-kører, Kris Nissen, og unge talentfuld Andreas Jochimsen har format til at kæmpe om top-5-placeringer i de enkelte løb. 

Lasse Sørensen har ved test forud for sæsonstarten vist imponerende fart i DTC-raceren. Han satte på FDM Jyllandsringen i går med 1.07,92 sek. den hurtigste tid, der er kørt i en DTC-racer nogensinde. 

Det må give Jan Magnussen, Kasper H. Jensen, Dennis Lind, Michael Marcussen og de andre topkørere noget at tænke på. 

Team Flexlease.nu/Strøjer Tegls stærke position i dansk motorsport/DTC har tiltrukket stor opmærksomhed blandt pengestærke racerinteresserede forretningsmænd og firmaejere. 

De blev varmet op til den ny sæson ved et velbesøgt pressemøde i imponerende rammer i Strøjer Samlingen ved Assens på Fyn. 

Det var første gang, jeg besøgte bilmuseet, men ikke den sidste. Det er fantastisk. 

De mange VIP-gæster var kommet for at høre om DTC-indsatsen, men de ville også gerne høre om Team Flexlease.nu/Strøjer Tegls ambitionerne på den lange bane. 

“Tænker i på at køre i udlandet,” var et populært spørgsmål. 

“Le Mans kunne da være spændende, men lige nu gælder det titelforsvaret i DTC og så må vi se, hvad der bliver økonomi til,” lød det fra teamchef Martin Frederiksen, Flexlease.nu. 

Den udmelding fik de mange VIP-gæster til at klappe. Alle ved hvad Le Mans er og hvilken stor markedsføringsværdi, løbet har. 

Men John Nielsen så ikke ud til helt at være med på den idé. 

“Jeg har været med i sportsvognsracing i rigtigt mange år og har nydt godt af den PR Le Mans har givet, men jeg føler samtidig, at det er slut for den løbstype for mig. Jeg vil hellere arbejde på at få teamet ind i DTM, der efter min mening er toppen af standardvognracing,” sagde den tidligere Le Mans-vinder til Vildmedbiler.dk efter pressemødet i Strøjer Samling ved Assens på Fyn. 

Han slår dog fast, at al fokus lige nu ligger på DTC. 

“Vi vil skrive DTC-historie,” slutter han. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings