in

Super-John er stolt over sin mester

“Et af de største talenter, jeg nogensinde har arbejdet med! 

Danmarks første Le Mans-vinder, Super-John Nielsen, der om nogen, hvordan man spotter en racerkører med et stort potentiale, er ikke overrasket over, at Lasse Sørensen allerede i sin første fulde sæson kan lade sig hylde som DTC-mester. 

“Han måtte kæmpe hårdt for det, og han gjorde det,” siger John Nielsen. 

Lasse Sørensen vandt i 2014 det franske Formel 4-mesterskab, uden det store bevågenhed og selv om der fulgte en pose penge med sejren, var det ikke nok til, at han kunne fortsætte ad formel-vejen. 

Karrieren gik i stå, men et par imponerende indhop hos Casper Elgaards Massive Motorsport i DTC gav masser af positiv omtale. 

Og med en kontrakt med Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl og John Nielsen var banen åben for Aalborgkøren, der er lillebror til GT-verdensmesteren og Aston Martin fabrikskører, Marco Sørensen. 

“Med sin højde på 194 cm er Lasse en atypisk racerkører, og slet ikke formel-kører. Han er heller ikke særlig struktureret, men han kører fantastisk uanset i hvilken bil, han sidder,” siger John Nielsen. 

“Lasse har med sejren i DTC-mesterskabet på bare et år skabt sig et stort navn i Danmark, og det gør det nemmere for mig at sælge ham til udlandet.” 

John Nielsen sender dog ikke sin guldfugl ud i den store verden før efter næste sæson. 

“Lasse skal udnytte sæsonen som forsvarende mester til at hype sit navn og udbygge sit allerede store netværk, så han har baglandet i orden, inden han springer på racerkarrusellen” tilføjer John Nielsen. 

Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl har endnu ikke alt på plads til 2018-sæsonen, men John Nielsen kan dog afsløre over for vildmbiler.dk, at han udover Lasse Sørensen håber at fortsætte med Mikkel C. Johansen og unge Max Klinkby Silver. 

“Men nu skal vi evaluere sæsonen og teste nogle af de unge spændende kører, der er herhjemme,” slutter John Nielsen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings