in

Thiim klar til DTM-start i Aarhus

Legendariske Kurt Thiim fik julelys i øjnene, da han hørte, at der skal køres en afdeling af Deutsche Tourenwagen Classics ved næste års Classic Race Aarhus.

Kurt Thiim vandt tidligere på året på Nürburgring et løb i serien i den Mercedes EVO 2 han kørte i DTM i 1991.

Bilen ejes af Mercedes, som har renoveret den, så den fremstår som ny, og efter løbet blev den kørt tilbage på museet, hvor den skulle blive stående og nyde sit otium.

“Men nu har Mercedes åbnet for, at den kan komme ud at køre to-tre løb i denne sæson,” fortæller Kurt Thiim til vildmbiler.dk fra Spanien, hvor han tester dæk for Goodyear.

Han håber, at Classic Race Aarhus, Mercedes Danmark og Ralph Bahr, der står bag Deutsche Tourenwagen Classics, vil arbejde på at få bilen til start i Aarhus.

“Jeg er klar og venter bare på, at jeg kan sætte et par store kryds i kalenderen. Touring Car Classics er blevet en stor klasse med fantastiske biler, og jeg vil være stolt over at få lov til at vise den frem i Aarhus,” siger Kurt Thiim. 

Udover Mercedes EVO kommer der også biler som MW M3, Alfa Romeo 155 VG TI, Ford Sierra Cosworth, Audi V8 Quattro og flere fra 80’erne og 90’erne til start.

“Dansky”, som Thiim den Ældre, kaldes, kørte i karrieren 211 løb for Rover, BMW og Mercedes, han vandt 19 gange og lod sig krone som DTM-mester i 1986 i en Rover 3500.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Supermotor til den ny Alfa Giulia

Bestil nu og få leveret om tre år