in

Bekræftet: Aston Martin i DTM næste år

Nicki Thiim sagde i 2016 nej-tak til en fem-årig kontrakt med Audi i skuffelse over ikke at have fået et DTM-sæde, som han var blevet lovet.  

Og som han drømte stort om. 

Men nu er chancen for at gå i sin fars, Kurt Thiim, fodspor større end nogensinde. For Aston Martin har i dag meddelt, at de allerede næste år stiller op i DTM i et samarbejde med AF Racing AG og R-Motorsport. 

Nicki Thiim nævnes allerede i internationale medier som en af fire kørere, der er i spil til et sæde i en ny Aston Martin DTM-racer. 

Meddelelsen om at Aston træder in i serien allerede næste kommer meget belejligt for DTM-organisationen, for Audi har gjort det klart, at de følger Mercedes ud af serien, hvis der ikke senest i 2020 kommer en tredje bilfabrikant ind i serien 

BMW har meldt ud, at de også er med næste år. 

Det Stuttgart-baserede team, HWA, der er et af de mest succesfulde i DTMs historie, bliver ansvarlig for udviklingen og konstruktionen af op til fire Vantage-baserede Aston Martin silhuettebiler. 

Aston Martins interesse for at deltage i DTM blev forstærket efter det blev besluttet at lave et nyt reglement, der bringer DTM og den japanske Super GT sammen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings