in

Suzuki Swift med flere muskler

140 heste, sportsundervogn og 17” fælge, bum! 

Tredje generation af Suzuki Swift Sport står skarpere end nogensinde.  

At den påstand holder vand får du lejlighed til at afprøve i spetember, når den lander ude hos forhandlerne til 224.990 kr. 

Under den ny forlængede sportsfront gemmer sig en optimeret udgave af Suzukis Boosterjet-motor på 1,4 liter, og en 6-trins sportslig afstemt gearkasse. 

Med et vægttab på 80 kg i forhold til den tidligere model får de 140 heste bedre arbejdsbetingelser og med en acceleration til 100 km/t. på 8,1 sekunder og med en topfart på 210 km/t. er den klædt på til at drille konkurrenterne. 

Drivlinjen er sat op til at spille sammen med Sportsundervognen, der er forbedret og forstærket med blandt andet Monroe-støddæmpere, stivere torsionsbagaksel samt kraftigere bremser og krængningsstabilisator – og med de specielle 17” fælge er køreegenskaberne rykket en klasse op 

Swift Sport modellen står klar i startboksen med alt i udstyr som fx fuld LED-lyssætning, automatisk nødbremse (med bil- og fodgængergenkendelse), aktiv fartpilot og vognbaneassistent med force-back, hvor føreren får hjælp til at holde bilen inden for vejstriberne.   

Også komfortudstyret er toptunet med bl.a. nøglefri adgang, trykknap-start, klimaanlæg, spejle med varme og fold-ind-funktion, teleskopjustering af rat samt el-ruder for og bag. Standard er også multimediecenteret, der omfatter 7-tommers skærm, DAB+ radio, Bluetooth, bakkamera, navigation, Apple CarPlay og Android Auto Connectivity.   

Designet har fået et boost med en ny og mere aggressiv ”snude” med ny kølergrill og ny kofanger med skarpere linjer samt skørter i carbon-look hele vejen rundt. Og hækken er karakteristisk med lakeret tagspoiler, carbon-look skørt og dobbelt udstødning. 

I kabinen er der dybe bucketsæder og et lækkert læderrat. Interiøret signalerer sport med røde kantsyninger på sæder og rat samt Swift Sport logo i stoleryggene. Det røde sportstema ses også i instrumentpanelet, i dørsiderne og ved midterkonsollen.  

Indtrykket fuldendes af de flotte alufælge i sort/sølv-design, og går man ‘all in’, kan der vælges en Champion Yellow-lakering, som er inspireret af den Swift, der deltog og vandt i JWRC rally-serien.  

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ny software i Volvo-modeller

Ny Mazda 6 med kæmpe udstyrspakke