in

Ny software i Volvo-modeller

Volvo introducerer en ny softwareopdatering, udviklet af Polestar, som øger drejningsmomentet til baghjulene på Volvo-biler med firehjulstræk og giver en mere dynamisk kørestil. 

Denne softwareoptimering, som Volvo’s nye eldrift-mærke, Polestar, har udviklet, øger mængde og frekvens af det drejningsmoment, der tilføres baghjulene, forbedrer styreegenskaberne og giver bedre kontrol og præcision ved kurvekørsel samt bedre træk ved acceleration og en mere aktiv kørestil. 

”Vi finjusterer altid køreoplevelsen, og denne opgradering gør på samme tid firehjulsdrift mere blød og mere dynamisk,” forklarer Henrik Green, seniorchef i Volvo Cars’ afdeling for forskning og udvikling.  

AWD-optimeringen aktiveres let enten ved at vælge bilens ”Dynamic Drive mode”, eller når ”Electronic Stability Control er tilkoblet. 

Den nye baghjuls-momentfordeling føjer yderligere et optimeringsområde til den seneste Polestar-softwareopdatering. De fem eksisterende områder inkluderer en mere skarp reaktion ved både op- og nedregulering af gas, optimerede og hurtigere gearskift samt bevaring af gearindstillingen ved kurvekørsel og højere motorydelse. 

Polestar’s AWD-optimering kan fås til benzin- og dieselmotorer i Volvo’s V90- og 60-serier samt XC40. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings