in ,

Subaru sætter priserne stort ned

Subaru lider i Danmark, men en ny medicin skal sparke nyt liv i salget. 

Og vel at mærke en prisstærk medicin bilkøbere kan forstå; prisen. Et eksempel: En Outback Summit bliver op til 105.000 kr. Billigere. 

Danske Subaru-ejere har den samme loyalitet, men der er for få af dem i forhold til, hvad Subaru tilbyder af sikkerhed og udstyr.

“Med øget markedsføring og en aggressiv prissætning kan vi give flere danske bilejere mulighed for at opleve den komfort og sikkerhed, som Subaru repræsenterer. Vi sætter priserne dramatisk ned, så flere får øjnene op for et japansk bilmærke, der byder på mere udstyr, bedre holdbarhed og enestående køreegenskaber,” siger den danske salgsdirektør for Subaru Nordic, Niels Thaning. . 

Subaru har sin egen niche på det globale bilmarked med boxermotor og symmetrisk firehjulstræk i alle modeller. Kompromisløs teknologi og holdbarhed har sikret mærket meget loyale bilejere og høje salgstal i både USA og i de europæiske lande omkring os. 

Med den ny prissætning står Subaru står godt rustet med et modelprogram, som blandt andet omfatter eBoxer-konceptet med en integreret en elmotor i gearkassen. Det bidrager til en bedre brændstoføkonomi og giver større overskud ved acceleration og uovertrufne egenskaber ved terrænkørsel. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings