in

Stort racerteam lukker ned

Team Flexlease.nu. sætter motorsporten på pause! 

Det tidligere DTC-team har efter en sæson i Super GT besluttet i stedet at sætte fuld fokus på vækst og udvikling i Autosource Group, der startede Team Flexlease.nu for fire år siden.  

Det fynske team vandt sidste år Super GT-klassen med Kevin Rossel, så nedlukning af teamet kommer som en stor overraskelse. 

“Lukningen betyder dog ikke nødvendigvis et farvel til motorsporten for vi vil holde et vågent øje med udviklingen i dansk motorsport,” siger Kent Bernsdorf, administrerende direktør i Autosource Group. 

Den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen finder det fornuftigt for teamet at holde en pause for at se, hvordan motorsporten udvikler sig. 

“De første elektriske TCR-biler er allerede præsenteret, og vi skal måske vente med et comeback til de bliver udbredt,” siger John Nielsen til Vildmedbiler.dk. 

Team Flexlease.nu var efter lukningen af DTC sidste år fortaler at skabe én stærk motorsportsserie i Danmark, men det lykkedes ikke, af flere grunde, og nu ser det stærkt ud til, at det bliver TCR, der sætter sig på tronen. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings