in

Toyota afslører nyt SUV-projekt

Toyota vil også have en luns af det stærkt voksende marked for kompakte SUV’er. 

Det blev afsløret på et pressemøde i Amsterdam, hvor repræsentanter for Toyotya løftede sløret for en ny B-klasse SUV, der skal bygges på Toyotas GA-B-platform og blive produceret på Toyota-fabrikken i Frankrig side om side med mærkets mest populære model i Europa, Yaris. 

På pressemødet i Amsterdam viste Toyota en stregtegning af den ny SUV frem, men vi skal ifølge Matt Harrison, Executive Vice President hos Toyota Motor Europe, ikke vente længe på at se det endelige design på bilen. 

“Her vil man se, at det ikke blot er en Yaris med nye klæder og hævet undervogn, men at det er en helt ny og karakteristisk B-SUV-model med et kompakt og dynamisk design og sin egen personlighed,” siger han. 

Hvad vi indtil videre ved, så kan den kommende VW T-Rock- og Nissan Juke-konkurrent fås med for- og firehjulstræk og samme 1,5-liters hybridmotor, som også skal levere power til den ny Yaris, der kommer efter sommerferien. 

Hvornår B-SUV’en kommer til salg er der nogen oplysninger om. 

Vi fortæller meget mere om den nye B-SUV, når den vises frem. Foreløbig kan vi ikke sige andet end det, som er blevet offentliggjort i pressemeddelelsen,” siger Toyota DKs pressechef, Anders Thystrup til Vildmedbiler.dk. 

Vi gætter på, at den ny Toyota får verdenspremiere på biludstillingen i Geneve i begyndelsen af marts,

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings