in

Sportschef forlader FDM Jyllandsringen

Tidligere direktør og senest sports- og eventchef, Jesper Carlsen, har haft sin sidste arbejdsdag på FDM Jyllandsringen og i FDM-DTC. 

De to parter er blevet enige om at stoppe samarbejdet på grund af flere fejlslagne projekter. 

“Jeg har haft hænderne i rigtigt mange ting, og når jeg ser tilbage, har der utvivlsomt været perioder, hvor der var for mange projekter til at jeg kunne passe dem fuldt ud og følge dem til dørs,” siger Jesper Carlsen i udtalelse på Facebook. 

“Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg har ”spildt” på nogle specifikke projekter. Det er jeg utrolig ærgerlig over, men jeg kan ikke gøre det om, og derfor stopper jeg i FDM,” tilføjer han. 

Regningen er efter hvad vildmbiler.dk erfarer ikke gjort op, men der skulle være tale om en anseeligt beløb. 

Jesper Carlsen trækker lige nu vejret dybt for at få ro på situationen, men han skriver på Facebook, at han nok skal komme tilbage. 

“Jeg lægger den person, som har stået til rådighed – og indimellem for skud – for stort set alt og alle i dansk motorsport på hylden. Det skal ikke opfattes som en bebrejdelse, men omvendt vil jeg ikke lægge skjul på, at jeg glæder mig til at få lidt ro og fordybe mig i mine egne projektet, fortæller han. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings