in

Spar penge på brugt familiebil

Det er blevet billigere at købe en brugt familiebil. Et større udbud af brugte familiebiler giver nu danskerne store besparelser.

 

Hvis du står og skal til at købe brugt familiebil – modeller som fx en Ford Focus, eller en Renault Grand Scenic – kan der være ekstra penge at spare ved at gøre det nu. Et stadigt større udbud af brugte familiebiler giver nemlig køberne store besparelser.

 ”Siden september i år er udbuddet af brugte familiebiler steget med 4,2 pct. Det har medført, at priserne er faldet omkring 10-15.000 kroner, for enkelte modeller endnu mere, så er der hurtigt mange penge at spare,” siger Jan Lang, markedsanalytiker hos BilBasen.dk, der er Danmarks største bilsite med formidling af køb og salg af alle typer af biler.

Det går stik imod den tendens, vi har set de sidste år, hvor priserne på brugte familiebilerne er steget. Men ifølge BilBasen er der ikke grund til at tro, at prisfaldet ikke fortsætter ind i 2015.

 

De faldende priser på de brugte familiebiler skyldes bl.a., at flere firmabiler er kommet på brugtvognsmarkedet. Det er forhandlerne gode til hurtigt at reagere på med gode priser til forbrugerne.

 

”Vi ser firmabiler fra 2010 og 2011, som nu bliver sat på brugtmarkedet. Det hænger sammen med, at virksomheder dengang typisk tegnede leasingaftaler på 48 måneder, og de aftaler udløber altså nu,” oplyser Jan Lang.

 

Ifølge BilBasen er der dog få undtagelser. Populære biler som Volkswagen Passat og Ford Mondeo er meget efterspurgte på brugtmarkedet, og det betyder et mindre prisfald, end det vi ser hos blandt andre mærker og modeller.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings