in

Porsche udtager dansker til Spa 24H

Michael Christensen var ikke en glad mand, da han forlod Le Mans.

Hans kørefejl og farvel til løbet kostede (måske) en topplacering, og den slags bekommer ikke den ambitiøse Porsche fabrikskører vel.

”At udgå på den måde, var en hård oplevelse og bestemt en situation, som krævede ekstra fokus at takle. Jeg var godt kørende frem til uheldet. Det var helt utroligt ærgerligt, og noget som påvirkede mig meget,” fortæller Michael Christensen. 

Men sådan er det at være racerkører. Den mindst fejl og det er slut.

Men Le Mans er nu glemt, næsten da, og Michael Christensen er netop af Porsche blevet udtaget til 24-timersløbet på Spa-Francorchamp den 28. Juli.

Her danner han sammen med Kevin Estre og Laurens Vanthoor i Team Bernhards fabriksstøttede Team 75 i en 75 Porsche 911 GT3 R et meget stærkt team.

“Med Michael, Kevin og Laurens har vi tre af verdens bedste langdistancekørere, og så i vores Porsche,” siger Timo Bernhard.

“Spa er teamets første 24-timers-løb, så vores mål er at lære så meget som muligt og gøre et godt job,” Tilføjer teamchefen.

Michael Christensen kører i denne weekend en afdeling i den amerikanske IMSA-serie, ”Sahlen’s Six Hours Of The Glen”, for Alegra Motorsport, som han tidligere på året vandt 24-timersløbet på Daytona sammen med.

”Jeg glæder mig til Watkins Glen, der er en rigtig fedt sted at køre. En klassisk, oldschool amerikansk racerbane, som altid byder på tæt motorløb og masser af spænding,” fortæller danskeren forud for weekendens udfordring,” fortæller han.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings