in

Peugeot knækker leasing

Peugeot vil sætte dagsordenen med et nyt offensivt leasingkoncept.
Knækleasing, hedder det, og det går i al sin enkelthed ud på, at udbetalingen reduceres ved, at man betaler en lidt højere ydelse det første år, mens ydelsen de følgende to år falder.

Peugeots knækleasing gælder bl.a. Peugeot 208 Airsound 1.0 VTi 68 hk 5-dørs med aircondition og CD-radio. Den bliver man “ejer” af ved at lægge en udbetaling på 2.495 kr. og betaler efterfølgende en månedlig ydelse på 2.495 kr. de første 12 måneder. De efterfølgende 24 måneder falder ydelsen til 1.895 kr. pr. måned. Aftalen er på 36 måneder og 15.000 km årlig, inklusiv serviceaftale.
Hvis du også vil læse det med småt, kan du gå ind på peugeot.dk.

“Vores privatleasingkoncepter imødekommer en øget efterspørgsel efter anderledes løsninger, der opfylder kundernes ønske om, at det skal være nemt og samtidig økonomisk trygt at anskaffe sig en ny bil. Vi er derfor glade for at kunne præsentere Peugeot Knækleasing, som gør det enklere at få ny bil, idet man slipper for en høj udbetaling,” fortæller adm. direktør hos Peugeot Danmark, Kenneth Hansen.

Peugeot har oplevet en eksplosiv stigning i antallet privatleasede biler – hele 1.956 biler mod 65 året før, hvilket betyder, at Peugeot er det mest privatleasede personbilsmærke i Danmark med en markedsandel på 27,8 pct.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings