in

Michael K. imponerede i LMP1-test

Nu ved de, hvad jeg kan!

Porsches unge danske fabrikskører, Michael K. Christensen, leverede varen, da han deltog i tredages testen af Porsches LMP 919 Hybrid på den franske Formel 1-bane Magny-Cours.

”Jeg kørte omkring 50 uproblematiske omgange i bilen, og det har givet mig en masse erfaring, som kan komme mig til gavn, hvis fabrikken pludselig skulle få brug for en kører til Le Man-raceren. Så er jeg klar,” siger Michael K. Christensen til Vildmedbiler.dk.

Han kalder ”mødet” med 919 Hybrid for inspirerende og fascinerende.

”Jeg skulle lige vænne mig til al den avancerede teknik, men jeg var godt forberedt af Marc Liebe, der for bare et år siden selv var GT-kører, så der gik ikke lang tid, før oplevede de enorme svinghastighed, bilen kan køres med. Det er den hurtigste bil, jeg nogensinde har kørt,” fortæller Michael.

”Bilen er helt utrolig, alene det ekstra boost fra den elektriske motor, kan trække luften af lungerne.”

Men ikke kun Michael K. Christensen var imponeret, også Porsches motorsportschef, Hartmut Kristen, havde de store ord fremme.
”Jeg er meget tilfreds med Michael, der gennem vores junior-program og flotte kørsel i TUDOR United Sportscar Championship virkelig har gjort sig fortjent til denne test,” siger han.
Foruden Michael Christensen deltog også en anden Porsche GT-kører, Fred Mazowiecki samt de to faste køreren på bilen, Marc Liebe og Brendan Hartley.

Sammen kørte de små 2000 kilometer.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings