in

Ny boss: Classic Race Aarhus bliver vildere

Niels Brøchner er død, men Classic Race Aarhus lever!

Ny mand ved roret er den tidligere racerkører, erhvervsmand og folketingsmand, Mike Legarth.

Han overtog rollen som direktør før dette års arrangement og arbejdede tæt sammen med Niels Brøcher indtil hans død.

Så han er klar!

Og med mit mangeårige venskab med Mike Legarth er han om nogen manden, der kan løfte opgaven.

“Arbejdet med Niels Brøchner var på en gang både spændende og skræmmende, for Classic Race Aarhus har vokset sig til en massive succes,” fortæller Mike Legarth til vildemdbiler.dk. 

Men han vil mere!

“Min ambition er ikke bare at videreføre Niels Brøchners tanker, men at gøre løbet endnu mere spektakulært. Det skal være vildere, både på og uden for banen,” siger Mike Legarth. 

“Sportsligt skal Classic Race Aarhus være et fyrtårn i dansk motorsport. Der skal køres spændende race, så publikum kommer igen år efter år,” tilføjer Mike Legarth. 

“Men det skal samtidig være en familiebegivenhed med mange aktiviteter rundt om banen i Mindeparken.”

Næste år kommer dansk motorsports kongeklasse, DTC, igen forbi med Jan Magnussen i spidsen for cremen af de bedste kørere i dansk motorsport.

Som noget nyt skal der køres en afdeling af Deutsche Tourenwagen Classics (klassiske DTM racerbiler), og det bliver fantastisk – både for øjne og ører!

Måske endda med danske Kurt Thiim på startlisten.

“Jeg kiggede ud i verden for at se, hvor jeg kunne finde noget helt specielt til løbet i Aarhus, og her dukkede denne tyske klasse op. Jeg fik kontakt med klassens promotor og forhandlede en kontrakt på plads. Det er jeg meget stolt af,” indrømmer Mike Legarth.

Dansk Supertourisme Turbo er for første gang på programmet ved Classic Race Aarhus, mens Legend-klassen og YoungTimer-klassen igen skal være en del af det spændende underholdningsprogram.

Formel 1-, Le Mans- og Can-Am biler kommer også til start. De skal køre opvisningsløb sammen for første gang, og selvfølgelig kommer alle de populære bilklasser i historisk motorsport med Prins Joachim i front i 65-klassen også, fortæller Mike Legarth.

“Vi har som noget nyt også klassiske motorcykel-racere på programmet, og det bliver en lækkerbisken for MC-folket,” lover Mike Legarth.  

Også den seværdige internationale Kampf der Zwerge klasse lægger vejen forbi Mindeparken.

Stay tuned: Vildmedbiler.dk følger optakten til Classic Race Aarhus 2017.

 

FOTO: Henrik Sørensen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings