in

Nu kan du lease din Opel Astra

Opels storsælgende Astra kan nu blive din for små penge!

I stedet for at købe den med en stor udbetaling, kan du lease 5-dørs-udgaven for bare 4.995 kr. i enganmgsydelse og 3.095 kr. om måneden – og så ellers bare køre derud.

Du skal ikke tænke på udgifterne til ekstraudstyr. I leasingprisen er nemlig inkluderet levering, serviceaftale, vejhjælp, 15.000 kilometer i tre år, OnStar, to-zonet klimaanlæg og metallak.

Specielt OnStar er en interessant feature.
Systemet gør det muligt at komme i snak med en dansk-talende medarbejder for at få hjælp til en hel masse praktiske ting.
I stedet for at sidde og fumle med indstillingen af navigationen, kan du fx bede medarbejderen, der sidder i England, om at lægge din destination ind på systemet.

Du kan også bede On Star-“butleren” om at finde en restaurant, et hotel eller give dig en opdatering på bilens tilstand. Får du din bil stjålet, ringer du også bare til centralen, så sporer de bilen og stopper motoren, så tyven ikke kan køre videre. Det lyder da interessant, ikk’.

Opel Astra fås både med benzin- og dieselmotor, og du kan vælge mellem Enjoy 1.0T med 105 hk. eller 1.6 CDTI 110 hk.

Skal have træk på bilen og skal der hægtes fx en campingvogn på, skal du vælge diesel, for den må trække 1400 kg. Benzineren tilladte trailervægt er 1284 kg.

Med i bagagen har Opel Astra en række titler, som siger meget om bilens teknik, design, køreegenskaber og praktiske formåen.

Den blev kåret som årets bil i både Danmark og Europa i 2016.

Læs mere om Opel Leasing her

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

VW sætter pris på den ny Golf 

Mitsubishi med mere klædelig front