in

Fjordbach slog Kevins banerekord

Anders Fjordbach er flyvende i øjeblikket.

Sammen med Dennis Andersen blev han nummer tre i LMP2-klassen i åbningsløbet i ELMS på Silverstone, og i sæsonpremieren på FDM Jyllandsringen slog han med en superomgang i Special Saloon Car den banerekord Formel 1-stjernen Kevin Magnussen satte i samme bil sidste år, en High Class Racings Renault RS.01.

I denne weekend skal de to LMP2-kørere i aktion i European Le Mans Series igen, denne gang på den ikoniske italienske Formel 1-bane i Monza, og efter podiepladsen på Silverstone har de fået smag på mere.

“En plads i Top-3 vil være som en sejr, en top-5 vil være en succes,” fortæller Anders Fjordbach fra Monza.

Siden løbet på Silverstone er LMP2-raceren blevet opdateret på flere paramentre, og Anders Fjoprdbach og Dennis Andersen har fået skarpheden rettet til i Dallaras imponerende simulator.

“Vi føler os bedre rustet denne gang i forhold til åbningsløbet, hvor vi ikke rigtigt vidste, hvor vi stod. Men vi er også opmærksomme på at konkurrenterne også har været hjemme og analysere deres præstation og fået forbedret nogle ting,” siger Dennis Andersen, der ikke har været i aktion siden Silverstone.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings