in

Mikkel må vente på DTM-afgørelse

Det ligger ingen DTM-billet under Mikkel Jensens juletræ på mandag. 

BMW Motorsportschef, Jens Marquardt, har nemlig besluttet at udsætte afgørelsen om, hvem der skal have den sidste plads i fabrikkens DTM-team i 2019. 

“Det forlød, at navnet ville blive offentliggjort inden jul, men nu bliver den først sidst i januar,” fortæller Mikkel Jensen til Vildmedbiler.dk. 

BMW nyudnævnte fabrikskører testede, som skrevet på Vildmedbiler.dk, på Jerez i Spanien i sidste uge, BMWs ny DTM-turboracer sammen med tre andre unge kørere. 

Mikkel Jensen har ved flere lejligheder siddet bag rattet i en DTM M4 DTM-racer, når han har kørt fabrikkens race-taxa i forbindelse med VIP-arrangementerne ved DTM-løbene. 

“Men racerbilen er meget anderledes, og det stiller helt andre krav, når der skal køres på grænsen,” fortæller han til Vildmedbiler.dk. 

Specielt aerodynamikken og bremserne gav udfordringer. 

Der skal arbejdes max med kørestilen på grund af den voldsomme downforce og kulfiberbremserne, der er et kapitel for sig. De reagerer et splitsekund langsommere end en stålbremser, men så tager de til gengæld vanvittigt fat,” fortæller Mikkel Jensen. 

Trods de nye udfordringer følte Mikkel Jensen testen gik rigtig godt. 

“Nu må vi bare se, hvor langt det rækker,” siger han.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings