in

Michael Christensen vinder VM-titel

Den regerende Le Mans-vinder, Michael Christensen, kan nu også kalde sig verdensmester. 

Sammen med sin medkører, Franskmanden Kevin Estre, sluttede han på tredjepladsen i WEC-afdelingen på Spa, og da den anden fabriks-Porsche 911 RSR sluttede på fjerdepladsen, var verdensmesterskabet for teams sikkert i hus. 

Men hvad endnu vigtigere var det for makkerparret, at de nu kun et point fra også at vinde kørerne GT-verdensmesterskab. 

WEC-sæsonen 2018-2019 slutter med 24-timersløbet på Le Mans. 

Det seks timer lange løb på Spa var uforudsigeligt fra start, da vejret skiftede mellem sol, regn og voldsomme snebyger.  

“Det er det mest vanvittige løb nogensinde,” sagde en glad Michael Christensen efter løbet. “Vi skulle hele tiden træffe de rigtige valg og forholdene var umulige at forudse. Til tider så det sort ud, men vi havde en god bil og teamet traf de rigtige valg. At vinde VM for Porsche er stort og at vi nu kun er et point fra at vinde VM for kørere, havde vi ikke turde tro på inden løbet”. 

Nicki Thiim, Marco Sørensen og Darren Turner sluttede på ottendepladsen på Spa på omgangshøjde med den vindende bil, søsterbilen fra Aston Martin Racing.

David Heinemeier Hansson sluttede på syvendepladsen i LMP2 for Jackie Chan DC Racing.

 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings