in

Michael C: VM-løb er Le Mans-test

Michael Christensen har VM for GT-racere som sit altoverskyggende mål i denne sæson.

Men Porsche har også udlånt deres danske stjerne til Alegra Motorsports i IMSA GTD-løbene i USA og til Frikadella Racing ved 24-timers-løbet på Nürburgring senere i denne måned.

Ved langdistanceløbet på “Nordsløjfen” har Porsches Project Manager GT Customer Motorsport, Sebastian Golz, besluttet at støtte fabrikkens GT3-kundeteams i stedet for at konkurrere mod dem med fabriksbiler.

Michael Christensen skal køre sammen med Klaus Bachler, Lucas Luhr og Norbert Siedler.

Et stærkt team, men mere skræmmende er Romain Dumas, Richard Lietz, Frederic Makowiecki og Patrick Pilet hos Manthey Racing.

Løbet køres den fra den 25.-28. Maj.

Men lige nu gælder det VM-løbet på legendariske Spa, hvor Michael Christensen som i første løb på Silverstone kører sammen med sin ny faste makker Kevin Estre.

Løbet på Spa er med de mange lange lige stræk samtidig generalprøve på Le Mans i juni.

”Løbet på Spa er hvert år en stor udfordring. Da det er den sidste hårde test før Le Mans, kan ingen kan rigtig lurepasse eller længere holde igen. Den skal have fuld gas, og efter løbet ved alle præcis, hvem vil være de stærkeste konkurrenter på Le Mans, fortæller Michael Christensen, der også tror på fremgang sammenlignet med åbningsløbet i England.

”Det var en stor skuffelse, at udgå fra løbet i årets første afdeling. Vi havde god speed på Silverstone indtil en teknisk defekt tvang os ud af løbet midtvejs. Potentialet var bestemt til stede. Vi havde kurs mod podiet og ville frygteligt gerne have indledt sæsonen med et bedre resultat,” lyder det videre fra Michael Christensen.

Ved torsdagens første træning var Michael Christensen fjerdehurtigst med tiden 2.17,314 min., mens søsterbilen var toer med 2.16,924 min. Hurtigst var Ford GT med 2.16,802 min.

Også anden træning køres i dag. Det sker lige nu, og her overraskede Marco Sørensen ved at køre hans og Nicki Thiims Aston Martin rundt på hurtigste tid.

Her blev Michael Christensen makker Kevin Estre nummer to, men han præstere også at køre af banen og beskadige Porschens ene side.

Løbet starter lørdag kl. 14.30 lokal tid og kan følges via www.fiawec.com. De sidste timer af løbet vises live på Eurosport.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings