in

Michael C. viste storform før Le Mans

Porsches danske fabrikskører, Michael Christensen, fik en fantastisk start på den halvandet år lange WEC “Super sæson” i 6-timersløbet på Spa. 

Med en udbremsning af teamkammeraten hos Porsche, Richard Lietz, i Bus Stop-svinget, kørte han Porsche nummer 92 ind på en flot, flot andenplads. 

“Det var en udbremsning lige til øllet, og selvfølgelig med en god fornemmelse. Jeg var en del hurtigere end Lietz, så det var ikke nemt for ham at forsvare sig,” fortæller Michael Christensen til Vildmedbiler.dk.

En stop-andgo-straf var danskeren imidlertid ikke stolt af.

“Det var noget møg, men udover det var jeg tilfreds med resultatet, bilen og teamet,” tilføjer han.

Løbet blev vundet af Olivier Pla, Stefan Muecke og Billy Johnson i Ford GT. Det var de tre køreres første klassesejr for den Blå Oval i et WEC-løb. 

For Michael Christensen og Kevin Estre gav andenpladsen på Spa store forhåbninger om et godt resultat ved det næste løb i serien, 24-timers Le Mans. 

For de to danskere i den ny Aston Martin Vantage V8, Nicki Thiim og Marco Sørensen, blev sæsonpremieren på Spa en skuffelse. 

De sluttede på syvendepladsen to omgange nede. Deres hurtigste omgangstid var 2.18.105 min., mens Michael Christensen og Leitz hurtigste runde hed 2.15.921 min. 

Der bliver unægtelig noget at arbejde med for Aston Martin inden det går løs på Le Mans. 

I generalklassementet sikrede Formel 1-køreren Fernando Alonso sig sin første sportsvognssejr, da han sammen med Brumi og Nakajima kørte deres Toyota TS050 Hybrid ind på førstepladsen foran søsterbilen med Conway, Kobayashi og Lopez. 

Bedste ikke-hybrid blev Rebellion Racing med Jani, Lotterer og Senna. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings