in

Marcos lillebror på jagt efter sæde

Mens Marco Sørensen kæmper for at fastholde sin position i toppen af international formel-racing, arbejder lillebror Lasse for at komme der op, hvor det er lidt sjovere.

Han har i år vundet den franske Formel 4-serie efter en overbevisende præstation og kunne som belønning stikke 100.000 euro i lommen.
De skal bruges til at komme videre i karrieren, men da et sæde i den europæiske Formel Renault 2,0-serie, som er målet for næste sæson, koster omkring det tre-dobbelte, er der et stort arbejde at gøre på de indre linjer.
Mens baglandet arbejder på den side af sagen, rejser Lasse Europa rundt for at vise sig frem. Han har på Le Mans testet for engelsk-hollandske HP, som Marco kører GP2 for, hvor han var hurtigst og tredjehurtigst i de to test. Han har været på Hockenheim med tyske Macon og den 6. december skal han teste for franske ART på Jerez i Spanien.

Ind imellem skal han teste Formel 3 på en bane i Tyskland.
“Det er tidsmæssigt lidt problematisk på grund af Lasses skolegang, men testen er helt uden omkostninger, så vi skal finde tid til den,” siger hans og Marcos far, Ruben til vildmbiler.dk.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings