in

DTC-mester fik ikke LMP3-sædet

SIDSTE; Lasse Sørensen fik ikke sædet hos AT Racing som afløser for Mikkel Jensen. Det gik til en rutineret franskmand, der har været til at udvikle LMP3-raceren. Han var det sikre valgt med så kort varsel.

Lasse Sørensen testede i går, mandag, LMP3 for AT Racing på Paul Richard. 

DTC-mesteren er i spil til et sæde i teamets prototype som erstatning for Mikkel Jensen i første halvdel af sæsonen, hvor han på ELMS-datoerne skal opfylde sin kontrakt som fabrikskører hos BMW. 

Det er Mikkel Jensen, der har anbefalet teamet at teste Lasse Sørensen, og han var selv på Paul Richard for at teste og vejlede sin gode ven. 

Det samme var Lasses bror, Aston Martins fabrikskører Marco Sørensen. Så han var i gode hænder. 

Lasse kender Paul Richard rigtigt godt, da han netop der har vundet en afdeling i det franske Formel 4-mesterskab, men vejret i går var meget omskifteligt, så betingelserne var vanskelige. 

Bedre blev det ikke, da motoren i AT Racings racer sagde stop da Lasse skulle på banen i anden træning. 

DTC-mesteren skulle kun køre mandag, men på grund af motoruheldet blev der i aftes arbejdet på at få Lasse på banen tirsdag morgen.  

AT Racing tester en italiensk kører i fjerde og femte træning i dag. 

Lasse Sørensen skal på torsdag være tilstede på Strøjer Samlingen på Fyn, hvor Team Flexleasing/Strøjer Tegl præsenterer deres setup for 2018. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings