in

Magnussen arbejder på noget stort

Jan Magnussen har store planer for den kommende sæson. 

Han har sikret sig en forlængelse af sin kontrakt med Corvette Racing i USA, som forventet efter triple-sejren i det amerikanske mesterskab, og på den hjemlige scene arbejde der med nye spændende projekter. 

“Jeg er sikker på, at vi kører videre med mig selv og Michael Markussen i DTC, og så pusler vi med tanken om at lave et DTC-juniorteam, at få de to Formel 4-biler ud at køre igen, og så som noget meget interessant, at køre med en LMP3-prototype i udlandet,” fortæller Jan Magnussen til vildmbiler.dk. 

Han har tidligere overfor vildmbiler.dk fortalt, at han gerne vil køre med sit eget team i udlandet, når det amerikanske Corvette-eventyr slutter. 

Men det sker måske allerede inden. 

“Jeg syntes LMP3-klassen er interessant, bilerne er ens og de er økonomisk mulig at komme i nærheden. Samtidig er konkurrencen i fx European Le Mans Series benhård, så det vil være et oplagt sted at starte,” mener Jan Magnussen. 

I USA skal Magnussen næste år køre i den nyeste version af Corvette C7.R. Testarbejdet er begyndt med Oliver Gavin i bilen, og han har fortalt Jan, at den bare er fantastisk. 

“Mit første test i bilen bliver ved træningen til 24-timers-løbet på Daytona Speedway i januar og det glæder jeg mig til,” slutter verdens mest vindende racerkører. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings