in

Kasper H. Jensen har matchbold i DTC

Efter imponerende kørsel i DTC-afdelingen på Rudskogen i Norge i weekenden, hvor han i finalen satte konkurrenterne grundigt til vægs, er den talentfulde kører 30 point foran en anden kommende stjerne, Michael Markussen, før DM-finalen på FDM Jyllandsringen.

Men der er tryk på i toppen.

Den regerende mester, Casper Elgaard, er på tredjepladsen med 254 point, Jan Magnussen nummer fire med 230 point.

For Jan Magnussen syntes mesterskabet dog også i år langt væk, men man ved aldrig med Corvette Racings fabrikskører. Han kan trylle med en racer.

Han er ikke for ingenting den mest vindende racerkører i verden.

Med 75 point at køre om i finalen den 24.-25. september, kan alt ske. Specielt fordi ingen kørere kan smide et dårligt resultat væk.

Alle tre løb tæller. Basta!

Det betyder, at det ikke bare er højrefoden, der skal tale. Det mentale og taktikken skal også være på plads, for et dårligt resultat i et af de tre løb, kan blive katastrofalt.

“Vi gør som vi plejer i weekendens første løb, men derefter vil vi selvfølgelig overveje taktikken. Vi vil i hvert fald ingen chancer tage,” siger teamchef i Team Flexleasin.nu, John Nielsen, der glæder sig til gyser-finalen. 

“Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan løse opgaven. Teamet arbejder godt sammen og i Kasper H. Jensen har vi en helt eminent kører, der har talentet til at begå sig på en endnu større scene,” tilføjer Nielsen.

Stillingen før DM-finalen:

  1. Kasper H. Jensen, 291 point
  1. Michael Marcussen, 261 p.
  1. Casper Elgaard, 254 p.
  1. Jan Magnussen, 230 p.

 

Foto: Kasper H. Jensen, til højre, ses her sammen med sin teamkammerat i Team Flexlease.nu, Frederik Schandorff.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings