in

Kasper H. vil snyde Lasse og Dennis

Lasse Sørensen vinder årets DTC-mesterskab, nej det gør Dennis Lind! 

Det har de to køreres teamchefer, hos Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl, John Nielsen, og LM Motorsports ditto Lars Mogensen klart meldt ud. 

Men det er den tidligere DTC-mester, Kasper H. Jensen ikke helt enig i. 

“Mit mål er stå på sejrsskamlens øverste trin efter sæsonfinalen,” siger den talentfulde kører til Vildmedbiler.dk. 

Og han bakkes op af sin teamchef hos Massiv Motorsport, den tidligere mangedobbelte DTC-mester og Le Mans-vinder, Casper Elgaard.

“Kasper er en dygtig og fokuseret racerkører, så jeg tror, som han selv, at det bliver hans sæson i år,” siger han.

Men hvad med Jan Magnussen, Danmarks store GT-stjerne? Han vil selvfølgelig også lege med.

Af de fire kørere er det kun Kasper H. og Lasse Sørensen, der kan køre alle løb. Dennis Lind kører i weekenden GT3 i Asien, og er derfor lovlig undskyldt, og Jan Magnussen må melde fra til løbet i København den 3.-5. august på grund løbssammenfald med IMSA-løbet på Road Atlanta.

26-årige Kasper H. kører i år sin fjerde sæson i DTC, med sejren i 2016 som det foreløbige højdepunkt. 

“Vi går ind til opgaven med masser af optimisme, vi har forberedt os rigtigt godt, både derhjemme, på værkstedet og i de tests, vi har kørt,” fortæller han. 

Race og sponsorarbejde lægger beslag på mange af Kasper H.’s vågne timer, men op til løbene runder han lige golfbanen for at for at stressniveauet under kontrol, så han er klar til at give 100 pct. gas på racerbanen. 

Lige nu tænker han kun på at gøre det godt i DTC, men tanken om at komme til udlandet at køre, trænger sig da på fra tid til anden. 

“Le Mans er helt klart det store mål, men efter at have kørt nogle GT4-løb i BMW på Nürburgring Nordschleife, senest i år, er VLN og 24-timersløbet på samme bane nok mere realistisk med det budget, jeg arbejder med,” indrømmer Kasper H. 

“Nu kører jeg ud til DTC-premieren på FDM Jyllandsringen i weekenden for at vinde og tage første skridt mod mesterskabet, så tager vi den derfra,” slutter Hinnerup-køreren. 

Kasper H. Jensen håber også, at han sammen med sin ny teamkammerat, Max Klinkby Silver, kan vinde teammesterskabet. 

Foto: Kasper H. Jensen, til venstre, og Max Klinkby-Silver har givet hinanden hånden på, at de vil vinde årets teammesterskab i DTC.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings