in

Dansk Audi Sport-talent på mesterskabsjagt

Audis danske junior-fabrikskører, Nicklas Nielsen, sluttede weekenden af i Audi TT Cup på Nürburgring med en flot præstation.

Han blev nummer to 2,4 sek. efter finnen Lapilinen og seks sekunder foran nummer tre.

Det betyder, at Nicklas Nielsen nu ligger nummer tre i den samlede stilling med endnu fire løb tilbage og 100 point at køre om.

“Chancen for at vinde mesterskabet er absolut inden for rækkevidde, men dygtighed og held skal gå op i en højrere enhed, hvis det skal lykkes,” siger Nicklas Nielsen til vildmbiler.dk.

Løbet på Nürburgring startede med en bedste tid i den frie træning og derefter en femteplads i kvalifikationen.

I det første af de to løb var det danske stortalent uheldig. Han blev skubbet af banen i første sving og måtte tage til takke med niendepladsen.

I det andet løb var der også tumult på første omgang. Løbet blev stoppet for at få ryddet op, men da der igen kom grønt flag var unge Nielsen helt klar og fulgte Lapilinen til målstregen.

Hørning-køreren rejser nu til Red Bull Ring i Østrig for at fortsætte testarbejdet med Audi Sports fabriksteam. Han skal som for 14 dage siden på Lausitzring gennem et omfattende træningsprogram med henblik på GT3-racing i den kommende sæson.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings