in

DTC-mester skifter til nyt team

Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff er fortid hos Team Flexlease.nu!

Efter den flotte DTC-sæson, hvor Kasper H. vandt mesterskabet, Schandorff U21 titlen og sammen vandt teammesterskabet, har teamchef John Nielsen i samråd med teamejeren Martin Frederiksen valgt at satse på nye kørere.

“Vor mål i teamet er at skabe nye mestre, så derfor har vi valgt at satse på andre navne i 2017. Kasper og Frederik har gjort det fantastisk i år, på alle parametre, så jeg er ikke i tvivl om, at de nok skal finde nye teams at køre for,” siger John Nielsen til vildmbiler.dk.

Danmarks første Le Mans-vinder vil ikke afsløre hvem, de nye navne er, men vildmbiler.dk erfarer, at den ene kan være talentfulde Mikkel C. Johansen, der specielt i sæsonens sidste løb viste høj klasse.

Kasper H. og Frederik Schandorff fortsætter i DTC næste år, det slår de fast over vildmbiler.dk, men de kan endnu ikke sige i hvilke teams.

“Jeg skal selvfølgelig ud at forsvare DTC-titlen og derudover kikker jeg også lidt på udlandet, hvor specielt VLN-serien på Nürburgring Nordschleife ser interessant ud,” fortæller han til VMB.

Også Schandorrff er tæt på at have sit på plads, og som Kasper H. satser han primært på Danmark og derefter nogle løb i udlandet.

“2017-sæsonen tegner lovende for mit vedkommende,” lyder det fra Schandorff.

Reservekører hos Team Flexlease.nu bliver unge Max Klinkby-Silver, der i år har vundet Formel FDM-mesterskabet meget overlegent. En belønning for den præstation har været en test i teamets DTC-racer.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings