in

Kaotisk debut for dansk GT-stjerne

Der bliver gået til stålet i sprintløbene i den amerikanske Pirelli World Series. 

Det fik Porsches danske fabrikskører, Michael Christensen, at føle i første afdeling i serien i St. Petersburg i Florida. 

Jeg fulgte løbene på web-TV, og jeg skal love for, at kørerne tog det med sprint alvorligt, og selv om der kun var 11 biler i klassen, var der flere, der udgik.

Selv havde Michael Christensen disse kommentarer til løbene, der gav ham en  fjerde- og femteplads:

“Første løb var plaget af en kaostisk start, hvor mere eller mindre alle som startede på indersiden prøvede at komme først igennem sving 1. Uheldigvis startede som toer og var på ydersiden i svinget, og blev et offer i alle de andres desperate kamp. Min Porsches fik nogle småskader, som betød, at jeg ikke havde den samme fart i den, som i kvalifikationen,” fortæller han til vildmbiler.dk fra St. Petersburg. 

Heller ikke i weekendens andet løb gik danskerens vej. 

“Løbet var mindre dramatisk for mig, men jeg kunne ikke kæmpe mig fremad, da jeg døjede med at få tryk i dækken og opbygge nok greb,” tilføjer han.  

Løbet blev stoppet og ikke restartet på grund af en kørers voldsomme crash på grund af bremsesvigt 

“Selv om det var kaotisk, er jeg sikker på, vi har lært noget i weekenden, men nu skal vi hjem og analysere på tingene for at se, hvad der er relevant at tage med til næste løb,” slutter Michael Christensen.

Den danske GT-stjerne kører i Pirelli World Series for Alegra Motorsports, men har stadig et topresultat World Endurance Championship (To gange Le Mans) som sæsonen helt store mål. 

Næste løb i PWC-serien er den23.-25. marts på Circuet Of The Americas. Det er et enduranceløb med to kører i bilen. 

WEC-sæsonen begynder med en prolog på Paul Richard den 6.-7. april. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings