in

Hybrid hitter hos Toyota

Det er populært som aldrig før at køre i hybridbil.

Det kan de tale med om hos Toyota.  I årets første otte måneder er hver tredje solgte Toyota Auris således en hybrid, med den mest populære hybridbil i Danmark i år er dog den lidt mindre Yaris Hybrid, som danskerne i perioden fra nytår og til udgangen af august har købt 483 af.
Det svarer til hver tredje solgte Yaris i år.

Ud over Auris Hybrid, stationcar’en Auris Hybrid Touring Sports og Yaris Hybrid tæller Toyota Prius og verdens første 7-personers hybridbil Toyota Prius+ også i den danske hybridstatistik, som i år foreløbig viser 814 indregistrerede Toyota hybridbiler.

Fortsætter salget af hybridbiler i samme høje tempo, tyder meget altså på, at Toyota inden for de næste par måneder runder 1.000 solgte hybridbiler bare i år.
”Toyotas hybridbiler kører op til 30 km på literen. For Yaris Hybrid betyder det, at man faktisk kan køre over 1.000 km på en tankfuld benzin. En hybridbil er altså særdeles billig i drift. Derudover er en hybridbil altid udstyret med fx klimaanlæg og automatgear, hvilket giver en komfortabel og stressfri kørsel. Det tiltaler rigtig mange,” lyder det fra pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

En anden forklaring på hybridbilers stigende popularitet i Danmark er en attraktiv pris. Markedets billigste hybridbil, Yaris Hybrid, kan fås fra 179.995 kr., hvilket er lavere end flere konkurrerende benzin- og dieselbiler i samme bilklasse.

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings