in ,

Bestil nu og få leveret i september

Pemière Yaris 4 Lancement production. TMMF. 06 07 2020.

Toyota har startet produktionen af den ny Yaris på fabrikken i Valenciennes i Nordfrankrig, men på  lidt lavere blus end kapaciteten er til. 

Det skyldes, at der fortsat vil være skærpet fokus på Toyota-medarbejdernes sikkerhed og sundhed som følge af COVID-19 – præcis som det har været, siden fabrikken genoptog produktionen den 22. april i år. 

Premieren i Danmark er sat til september, men det er allerede nu muligt forudbestille bilen, da priserne er meldt ud.

Fra-prisen på 1.0-liters benzinudgaven med 72 hestekræfter ligger på 129.990 kr., 1.5-liters benzinudgaven med 121 hestekræfter koster fra 169.990 kr., og den helt ny hybridudgave fra 165.990 kr.  

Prismæssigt lægger den ny Yaris sig altså tæt op ad den nuværende udgave på trods af, at man med den helt nye model får en bil, der har gennemgået en stor banebrydende udvikling fra A til Z.. 

Den er således designet til at være verdens sikreste kompakte bil i miniklassen, udstyret med aktive såvel som passive sikkerhedssystemer som standard i hele modelprogrammet – herunder også klassens første airbag placeret mellem forsæderne for at bidrage til bedre beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.  

Selv udgaven med mindste 1.0-liters motor og laveste udstyrsniveau T1 til 129.990 kr. kommer med fuld sikkerhedspakke. 

Sikkerhedspakken Toyota Safety Sense indeholder eksempelvis automatisk nødbremse for både biler, fodgængere og cyklister, adaptiv fartpilot med køfunktion og vejbaneassistent med aktiv styring samt meget mere. Alt sammen er med til at minimere risikoen for at havne i en ulykke og begrænse skaderne, hvis ulykken er uundgåelig. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Du har forhånden, når du køber bil

Morgan sender historisk besked